2015 m. liepos 8 d., trečiadienis

Pagreitinkite savo svetainę: optimizuokite paveikslėlius

feeds.feedburner.com
Yra plačiai žinoma, kad svetainių užsikrovimo laikas turi didelę įtaką bendrai vartotojų patirčiai. Jei šiame modernizacijos amžiuje žmonės  būtų pasirengę laukti bent pusę minutės svetainės įkėlimui, šis laiko tarpas nebūtų taip drastiškai sumažintas pastaruoju metu. Yra rinkos tyrimai iš tiesų patvirtinantys, kad vartotojai tiesiog palikti svetainę apskritai, jei ji neužsikrauna per 4 sekundes.

Pirmoji dalis iš mano patarimų serijos "Pagreitink savo svetainę", apims kaip optimizuoti vaizdus. Vaizdai gali sukurti papildomą apkrovą jūsų puslapių dydžiui, ypatingai jei jūs pamiršote juos optimizuoti. Photoshop ir panašios vaizdo redagavimo programinės įrangos turi funkciją, vadinamą "Išsaugoti internetui (Save for the net)". Visada naudokite šią funkciją, nes ji sumažins vaizdo dydį ir iš esmės užsikrovimo laiką.

Jei nenorite naudoti vaizdo redagavimo programinę įranga, arba jei norite ko nors daugiau praktiško, galite naudoti šią interneto vaizdo optimizatorių Dynamic Drive. Jis automatiškai optimizuoti GIF, PNG ir JPEG vaizdus, ir jis taip pat konvertuos failų formatus, jei reikia.


 Pagreitink savo svetainę serija:




3 komentarai:

  1. Man reikalingos optimizavimo paieškos sistemai paslaugos , kad būtų galima optimizuoti svetainę ir paveiksliukus..

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš vis skaitau visokius straipsnius su pavadinimu susikurk svetaine pats ir susimąsčiau, ar galima susikurti profesionaliai optimizuotą svetainę pačiam?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tai yra vienas iš svarbių SEO aspektų. Bet jų yra ir daugiau. Apie vidinį ir išorinį optimizavimą Google organinei paieškai skaitau seopaslaugos.us.

    AtsakytiPanaikinti